Weerinfo op uw eigen site
weersinformatie op uw website

Deze service biedt de mogelijkheid om via uw internetsite weggebruikers te waarschuwen voor te verwachten gladheid in uw beheersgebied. De waarschuwing voor verwachte gladheid wordt gegeven op basis van de gladheidsverwachting voor uw regio (in overeenstemming met uw verwachting op www.gladheid.nl) of op basis van lokale gegevens uit uw eigen gladheidsmeldsysteem (indien beschikbaar). Eenmaal per uur vindt er een update van de geleverde informatie plaats. Daarbij wordt steeds nagegaan of er in de komende 18 uur gladheid wordt verwacht.

De waarschuwing voor gladheid bestaat uit de verwachte soort gladheid en de periode waarin gladheid wordt verwacht. Op de homepage van de site wordt een gladheidicoon en bijbehorende tekst weergegeven.

Indien er geen gladheid wordt verwacht bestaat de weersinformatie uit het actuele weer bestaande uit: het weertype in tekst en als weersymbool, de actuele luchttemperatuur, de windsnelheid en windrichting. De weersinformatie kan hierdoor het gehele jaar op uw homepage worden weergegeven. Tenslotte wordt ook een regionale weersverwachting voor de komende 5 dagen geleverd. Deze kan worden getoond als doorklik op het actuele weer of de gladheidwaarschuwing.

Voor uitgebreide informatie over waarschuwingen voor gladheid op uw internetsite kunt u contact opnemen met DTN; Tel. 030 8082000of mail.